
Žlutá kari pasta je kořeněná směs používaná k přípravě žlutého kari jídla, což je typické jídlo v thajské a indické kuchyni. Tato pasta je základem pro přípravu kari omáčky a dává jí intenzivní žlutou…
Poznejte tajemství dokonalého dochucení tradičních korejských pokrmů se sójovou pastou Ssamjang od renomované značky Sempio. Tato jedinečná směs fermentované sójové pasty , pálivé chilli pasty, sezamového oleje a aromatického česneku nabízí bohatou, plnou chuť s vyváženou kombinací slanosti, pikantnosti a jemné sladkosti. Ssamjang je nedílnou součástí korejské kuchyně, zejména při přípravě grilovaných pokrmů, ale její všestranné využití oceníte i v mnoha dalších receptech. Ať už chcete dodat hloubku marinádám, zvýraznit chuť omáček nebo oživit obyčejnou zeleninu, Ssamjang je dokonalý pomocník, který promění vaše pokrmy v kulinářský zážitek.
Osobní odběr Ostrava Poruba už zítra
Osobní odběr Moravská Ostrava už zítra
Osobní odběr Opava už zítra
Osobní odběr Frýdek - Místek, Radniční 2 už zítra
PPL Parceshop v úterý 25.02.2025
PPL - doručení na adresu v úterý 25.02.2025
WeDo - výdejní místo v úterý 25.02.2025
WeDo - doručení na adresu v úterý 25.02.2025
Česká pošta - Balík do ruky v úterý 25.02.2025
Slovenská pošta v pátek 28.02.2025
Osobní odběr Frýdek - Místek, U Staré pošty 745 v pátek 28.02.2025
Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 20.02.2025 21:41 a pro 1 ks.
Možnosti použití:
Dochucení grilovaných pokrmů – ideální k masu (např. vepřovému, hovězímu), oblíbený v kombinaci s listovým salátem pro tradiční korejský wrap (Ssam).
Dip k čerstvé zelenině – skvělý k mrkvi, okurce, paprice nebo salátovým listům.
Základ do marinád – vylepšete chuť masa nebo tofu před pečením či grilováním.
Příprava dušených pokrmů – přidejte do zeleninových nebo masových směsí pro výraznější chuť.
Dochucení polévek a omáček – dodá hlubokou chuť tradičním i moderním receptům.
Topping na rýži nebo nudle – stačí přimíchat a vykouzlit rychlé a chutné jídlo.
Veganské pokrmy – zvýrazní chuť tofu, tempuru nebo restované zeleniny.
Složení: Voda, pšeničná mouka, kukuřičný sirup, sója, sůl, koření do červeného pepře (prášek z červeného pepře, voda, česnek, sůl, cibule), pšenice, alkohol, hnědý cukr, mletý česnek, pšeničný extrakt, hořčičný prášek, pražený sezam, česnekový olej, koji - starter, zázvorové koření. Alergeny: pšenice, sója, sezam, zázvor, hořčice.
Hmotnost: 250 g
Země původu: Jižní Korea
Prodávající: Korejské potraviny s.r.o., Dolní Bečva 696, Dolní Bečva, 75655
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 797 kJ/ 190 kcal
Tuky 3,8 g - z toho nasyc. mastné kyseliny 1 g Sacharidy 26,2 g - z toho Cukry 24,7 g Bílkoviny 9,6 g Sůl 7,1 gHodnotilo 0 uživatelů
Žlutá kari pasta je kořeněná směs používaná k přípravě žlutého kari jídla, což je typické jídlo v thajské a indické kuchyni. Tato pasta je základem pro přípravu kari omáčky a dává jí intenzivní žlutou…
Černá sójová pasta, známá také jako "black bean sauce" nebo "black bean paste", je tradiční ingredience v asijské kuchyni, zejména v korejské a čínské kuchyni. Tato nepálivá pasta má bohatou a…
Ponořte se do světa bohatých chutí a tradiční korejské kuchyně s touto jedinečnou chilli pastou Gochujang. Jemně pálivá a současně sladká chuť této fermentované pasty z červených chilli papriček, rýže…
Červená kari pasta je kořeněná pasta používaná v tradiční thajské a jihovýchodoasijské kuchyni pro přípravu pikantních pokrmů. Tato pasta má charakteristickou červenou barvu a je známá svou intenzivní…
Zelená kari pasta se běžně používá k přípravě thajských jídel zvaných "zelené kari". Tato jídla zahrnují kombinaci masa (nebo zeleniny), kokosového mléka a zelené kari pasty. Mohou také obsahovat…
Prožijte cizokrajnouchuť v každém soustu s touto žlutou kari pastou! Jemná směs koření a bylin vás zavede na kulinářskou cestu do dalekého východu. Přineste do vaší kuchyně zážitek plný chutí a vůní…
Tradiční korejská sójová pasta, která je velmi podobná japonskému miso. Vyrábí se fermentací sójových bobů. Je používána k přípravě polévek a jejich zhutnění.
Tato tamarindová pasta je vyrobena z čerstvého tamarindu, který má charakteristickou sladkou a kyselou chuť. Je to klíčová složka mnoha asijských a mezinárodních receptů. Bez semínek pro jednodušší…
Pasta Tom Yum je výborným způsobem, jak přidat do vašich pokrmů thajskou chuťovou esenci. S její kombinací kyselosti a pikantnosti se stane nepostradatelným ingrediencí ve vaší kuchyni.
Jemná, lehce pikantní sójová pasta s česnekem. Skvělá volba pro namáčení již ugrilovaného či pečeného masa.