
Žlutá kari pasta je kořeněná směs používaná k přípravě žlutého kari jídla, což je typické jídlo v thajské a indické kuchyni. Tato pasta je základem pro přípravu kari omáčky a dává jí intenzivní žlutou…
Osobní odběr Ostrava Poruba v úterý 22.04.2025
PPL Parceshop ve čtvrtek 24.04.2025
PPL - doručení na adresu ve čtvrtek 24.04.2025
WeDo - výdejní místo ve čtvrtek 24.04.2025
WeDo - doručení na adresu ve čtvrtek 24.04.2025
Česká pošta - Balík do ruky ve čtvrtek 24.04.2025
Slovenská pošta v úterý 29.04.2025
Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 20.04.2025 10:46 a pro 1 ks.
Zde je několik způsobů, jak můžete červenou kari pastu použít:
Kari omáčky: Smíchejte červenou kari pastu s kokosovým mlékem, rybím nebo sójovou omáčkou a dalšími ingrediencemi podle vaší volby. Tím vytvoříte bohatou a kořeněnou kari omáčku, kterou můžete použít k dochucení masa, ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Kari polévky: Červená kari pasta je skvělým základem pro přípravu thajských kari polévek. Stačí ji smíchat s kokosovým mlékem a vývarem, přidat maso, ryby nebo zeleninu a vařit, dokud se všechny chutě nespojí do harmonického pokrmu.
Kari stir-fry: Přidejte červenou kari pastu k vašim stir-fry pokrmům pro pikantní nádech. Stačí smíchat pastu s olejem a přidat k ní maso a zeleninu. Tím vytvoříte rychlý a chutný pokrm k rýži.
Marinády: Použijte červenou kari pastu jako součást marinád pro maso, ryby nebo tofu. Smíchejte ji s olejem, citronovou šťávou a dalšími kořením, nechte potraviny marinovat a poté je grilujte, smažte nebo pečte.
Pikantní polevy a dresinky: Červenou kari pastu můžete také smíchat s olejem, octem a medem, abyste vytvořili pikantní polevu nebo dresing pro saláty.
Červená kari pasta může být velmi kořeněná a pikantní, takže můžete upravit množství pasty podle svých preferencí. Pamatujte, že při práci s ní byste měli používat rukavice, protože obsahuje silné koření a může dráždit pokožku.
Země původu: Thajsko
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 559 kj / 134 kcal Tuky 6,1g -z toho nasycené mastné kyseliny 3,1g Sacharidy 13 g -z toho cukry 8,5g Bílkoviny 4,2g Sůl 14,7g
Hodnotilo 0 uživatelů
Žlutá kari pasta je kořeněná směs používaná k přípravě žlutého kari jídla, což je typické jídlo v thajské a indické kuchyni. Tato pasta je základem pro přípravu kari omáčky a dává jí intenzivní žlutou…
Zelená kari pasta se běžně používá k přípravě thajských jídel zvaných "zelené kari". Tato jídla zahrnují kombinaci masa (nebo zeleniny), kokosového mléka a zelené kari pasty. Mohou také obsahovat…
Ponořte se do světa exotických chutí se žlutou kari pastou od značky Cock. Tento kulinářský poklad vám umožní snadno připravit autentické asijské pokrmy přímo ve vaší kuchyni. Její jemně nasládlá chuť…
Pasta Tom Yum je výborným způsobem, jak přidat do vašich pokrmů thajskou chuťovou esenci. S její kombinací kyselosti a pikantnosti se stane nepostradatelným ingrediencí ve vaší kuchyni.
Červená kari pasta Cock je autentická thajská kari pasta vyrobená z vysoce kvalitních ingrediencí. Tato pasta je základem pro přípravu lahodných a pikantních thajských jídel, zejména červeného kari. S…
Červená kari pasta je kořeněná pasta používaná v tradiční thajské a jihovýchodoasijské kuchyni pro přípravu pikantních pokrmů. Tato pasta má charakteristickou červenou barvu a je známá svou intenzivní…
Představujeme vám výbornou vegan gochujang pastu - tradiční korejskou pastu s pikantním a bohatým aroma, kterou můžete použít ve vašich receptech! Použít jej můžete do marinád, polévek, kimchi či…
Jemná, lehce pikantní sójová pasta s česnekem. Skvělá volba pro namáčení již ugrilovaného či pečeného masa.
Otevřete brány do světa pikantního luxusu s naší Wasabi pastou od CJO. Představte si jemné roztažení wasabi pasty na kousky sushi nebo jako dochucení vašeho oblíbeného jídla.
Tradiční korejská sójová pasta, která je velmi podobná japonskému miso. Vyrábí se fermentací sójových bobů. Je používána k přípravě polévek a jejich zhutnění.