Mirin CJW 410 ml

Obrázek
0
Kód
10242
Mirin je sladké rýžové víno, které se často používá jako dochucovadlo v japonské či korejské kuchyni. Má charakteristickou sladkou a ovocnou chuť a je oblíbenou ingrediencí při přípravě různých pokrmů.
EAN
8801052135779
Hmotnost
0,5 kg
Dostupnost
Skladem 10 ks
K dodání už dnes

Kdy zboží dostanete?

Osobní odběr Moravská Ostrava už dnes

PPL Parceshop v pátek 04.04.2025

PPL - doručení na adresu v pátek 04.04.2025

WeDo - výdejní místo v pátek 04.04.2025

WeDo - doručení na adresu v pátek 04.04.2025

Česká pošta - Balík do ruky v pátek 04.04.2025

Osobní odběr Ostrava Poruba v pátek 04.04.2025

Osobní odběr Opava v pátek 04.04.2025

Osobní odběr Frýdek - Místek, Radniční 2 v pátek 04.04.2025

Slovenská pošta ve středu 09.04.2025

Osobní odběr Frýdek - Místek, U Staré pošty 745 v pátek 11.04.2025

Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 02.04.2025 7:34 a pro 1 ks.

Novinka Originál Korea
Cena  s DPH
105,00 Kč /ks
Cena  bez DPH
94,00 Kč /ks
ks

Popis produktu


Jeho chuť je sladká, ale také komplexní a vynikající. Přestože je sladký, tak se v jídle nevynořuje jako příliš dominující, ale spíše přidává jemnou rovnováhu chuti. Mnoho japonských pokrmech by nebylo úplně ono bez tohoto charakteristického sladkého rýžového vína.


Zde je několik způsobů, jak můžete použít mirin:



Marinády: Mirin můžete použít k vytvoření marinády pro maso, ryby nebo zeleninu. Jeho sladkost dodá pokrmu jemnou a bohatou chuť.


Omáčky: Mirin se často přidává do různých japonských omáček, jako je teriyaki omáčka nebo omáčka pro sushi. Dodává omáčkám sladkou a karamelovou podstatu.


Smažení: Při smažení pokrmů můžete přidat mirin do omáčky na glazuru nebo po smažení k dochucení.


Nudlové polévky: Přidání mirinu do nudlových polévek, jako je například ramen, může přispět k vytvoření hluboké a vyvážené chuti.


Zalívky a glazury: Mirin můžete použít na zalévání pokrmů při pečení, grilování nebo smažení, aby byl pokrm lesklý a dobře dochucený.


Sladká rýže: V japonské kuchyni se mirin často přidává do sladké rýže, která se používá k vytváření sushi nebo různých sladkých pokrmů.


Páření a vaření: Mirin se někdy používá při páření nebo vaření pokrmů, kdy jeho sladkost může zvýraznit přirozenou chuť surovin.


Dipping omáčky: Mirin může být součástí dipping omáček, které se používají k ponoření různých druhů pokrmů.


Složení: voda, kukuřičný sirup s vysokým obsahem fruktózy, cukr, ocet, zázvor extrakt, sůl, rýžové víno, kyselina citronová, kyselina jablečná, kyselina jantarová, kyselina mléčná, švestkový koncentrát. Alergeny: zázvor, laktóza.


Země původu: Jižní Korea Výživové údaje na 100 g výrobku: Energetická hodnota 840kj / 205kcal, Tuky 0 g–z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 53 g–z toho cukry 53 g, Bílkoviny 0 g,

Hodnocení & recenze

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1