Obalovací Tempura od značky Ottogi je prášková směs určená k vytváření tenkého a křupavého těstíčka na smažení pokrmů, jako jsou mořské plody, zelenina nebo maso. Směs je rychle připravena k použití…
Mouky, škroby, strouhanky
Velmi oblíbená nejen v korejské kuchyni. Používá se jako naše strouhanka. Mnohem méně však saje tuk a vytváří úžasně křupavou krustu.
Panko strouhanka CJ 200g
Rýžová mouka pro zahuštění omáček, polévek či na obalování a pro výrobu kimchi.
Rýžová mouka Cock 400g
Korejské slané omelety jsou chutné a jednoduché pokrmy, které můžete připravit rychle a snadno. Směs na slané korejské omelety zahrnuje několik základních ingrediencí jako jsou houby, zelenina či…
Směs na slané omelety Beksul 500g
Rýžové mouka z lepivé rýže vhodná pro domácí přípravu mochi. Návod na jejich přípravu najdete v našich receptech.
Rýžová mouka lepivá 454g
Hrubozrnná sůl do kimchi.
Mořská sůl hrubozrnná ChungJungOne 1kg
Glutamát, známý také jako monosodný glutamát (MSG), je přídavek do potravin, který se často používá pro zvýraznění chuti a dochucení pokrmů. Má slanou a umami chuť, která může zvýraznit přirozené…
Miwon Glutamát sodný CJW 72g
Vytvářejte skvělé mochi koláčky, těstoviny či dezerty, které vykouzlí úsměv na tváři.
Rýžová mouka lepkavá Cock 400g
Tato strounka dodá smaženým jídlům naprosto dokonalou křupavost.
Strouhanka Panko Kikkoman 227g
Tapiokový škrob je škrob získaný z kořenů rostliny tapioka, která je původem z Jižní Ameriky, ale je rozšířena po celém světě. Tapiokový škrob se používá v kulinářství kvůli svým jedinečným…
Tapiokový škrob Cock 454g
Tapiokové perly jsou drobné kuličky vyrobené z tapiokového škrobu, který se získává z kořene tapioky, tropické rostliny známé také jako maniok. Tapiokové perly se často používají v různých tradičních…
Tapiokové perly Cock 454g
Korejský hnědý cukr, známý také jako "patangtang" v korejštině, je tradiční cukr využívaný v korejské kuchyni. Tento cukr je tmavší a má výraznější chuť než běžný bílý cukr. Korejský hnědý cukr…